Inbjudan till presentation av Copperstone Resources delårsrapport för tredje kvartalet 2022

Kiruna 11 november, 2022

Copperstone Resources delårsrapport för januari – september 2022 offentliggörs fredagen den 18 november 2022 klockan 07:30. En livesänd presentation hålls samma dag klockan 09:00 i Infront Direkt Studios regi. Rapporten presenteras av VD Anna Tyni och arbetande styrelseordförande Jörgen Olsson. Presentationen kommer att hållas på svenska och inkluderar även en efterföljande frågestund.

Datum: Fredag den 18 november

Tid: Rapporten publiceras 07:30 och den livesända presentationen startar 09:00

Den livesända presentationen nås via länken nedan:

https://youtu.be/EzNWu0r9NVw

Delårsrapport, presentationen och en inspelad version av presentationen kommer också att finns tillgängliga på företagets hemsida:

https://copperstone.se/for-investerare/rapporter/

För mer information, vänligen kontakta Anna Tyni (VD) anna.tyni@copperstone.se eller info@copperstone.se.

OM COPPERSTONE RESOURCES
Copperstone Resources AB är ett bolag som nu skalar upp till att bli ett modernt och ansvarsfullt producerande gruvbolag genom återöppnandet av Viscaria-gruvan i Kiruna. Fyndighetens höga kopparhalt, bedömda mineraltillgångar, geografiska placering samt ett växande team av expert ger goda förutsättningar för Copperstone att bli en viktig leverantör av kvalitativ och ansvarsfullt producerad koppar – en metall som har en helt central roll i Sveriges och Europas klimatomställning mot ett elektrifierat samhälle. Utöver Viscaria-gruvan innehar Copperstone ett antal andra bearbetningskoncessioner och undersökningstillstånd i Arvidsjaur (Eva, Svartliden, Granliden) och Smedjebacken (Tvistbogruvan) – samtliga i Sverige. Bolagets aktie handlas på Nasdaq First North Growth Market (ticker COPP B). Augment Partners är bolagets Certified Adviser, info@augment.se, +46 8 604 22 55.