Save the date – Inbjudan till att besöka Copperstone-projektet den 31 augusti 2016

Copperstone Resources har glädjen att bjuda in aktieägare, investerare och analytiker till att delta i en resa till Bolagets Copperstone projekt i Skelleftefältet med omnejd kring Malå/Arvidsjaur. Vinterns borrprogram har genomförts med framgång och Copperstoneprojektet har avancerat från att vara ett stort prospekteringsprojekt till en internationellt klassad mineraltillgång.

Bolaget erbjuder en möjlighet att besöka Copperstone-projektet och ta del av information om projektets framtida utveckling. Resan kommer även att inkludera ett besök vid SGUs borrkärneförråd i Malå, lyssna till Bolagets chefsgeolog Chris McKnight samt tillhandahålla en möjlighet att stifta bekantskap med projektets övriga intressenter.

Resan kommer att äga rum den 31 augusti 2016, då även delårsrapporten för kv2 2016 offentliggörs. Det preliminära schemat för resan ser ut enligt följande:

Onsdag 31 augusti 2016
09.15 Flyg: avresa Stockholm/Arlanda, ankomst Arvidsjaur kl 10.25 med gemensam transport till projektområdet; c:a 11.30 ankomst projektområdet: besök Granliden-området och Svartliden-området, presentation av chefsgeolog Chris McKnight; lunch kaffe/te i fält; c:a 14:00 Transport till Malå; Företagspresentation och kaffe; besök borrkärneförråd (SGU); c:a 17:00 Transport Malå – Skellefteå flygplats; 19:25 Flyg SAS Skellefteå – Stockholm/Arlanda

Antalet platser för resan är begränsat men de 20 första deltagarna garanteras priset 1800 SEK per person (inkl flyg t/r, transport på plats samt en lättare lunch). För att boka plats på resan, vänligen kontakta Per Storm eller Michael Mattsson snarast och senast den 10 augusti 2016.

Copperstone Resources arrangerar samtliga aktiviteter. Deltagarna förväntas bära samtliga kostnader själva. Vid stort intresse (fler än 20) kan kostnaden komma att variera beroende på flygbiljetternas pris, samt övriga oförutsedda kostnader. Deltagarna ansvarar själva för fullgod försäkring. Resorna sker i ekonomiklass. Bolaget ansvarar inte för omständigheter utanför vår kontroll som kan påverka reseschemat och leda till förseningar med potentiella extra kostnader som följd.

Danderyd i juni 2016

För mer information, vänligen kontakta:
Per Storm, VD, +46 705 94 90 24, per.storm@copperstone.se
Michael Mattsson, styrelseledamot, + 46 705 739 777, mattsson.michael@yahoo.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Copperstone Resources Pressrelease 2016-06-29.pdf

Copperstone Resources AB (publ) är ett gruvutvecklingsbolag som fokuserar sin verksamhet främst på Copperstoneprojektet i Skelleftefältet. Detta projekt har en potential att bli en av de största bas- och ädelmetallförekomsterna i Norden.

Copperstone Resources har totalt nio undersökningstillstånd om cirka 9265 hektar samt två bearbetningskoncessioner och en ansökt bearbetningskoncession om totalt 82 hektar.

G&W Fondkommission är Certified Adviser till Copperstone Resources AB.